test

Makelaar Amsterdam

Welkom op onze overzichtelijke en informatieve website. Wij zijn een makelaar in Amsterdam en Amstelveen en snelgroeiend binnen de vastgoedbranche. Wij beschikken over een professioneel team en een fraai kantoor, gelegen aan de rand van Schiphol. Wij zijn als makelaar actief door heel Nederland, maar met name in Amsterdam en Amstelveen. Onze organisatie streeft naar kwaliteit, persoonlijke service en klanttevredenheid. U kunt bij ons terecht voor professioneel woningadvies.

Door onze vele jaren ervaring hebben onze makelaars veel kennis opgedaan om u op professionele wijze bij te staan in uw zoektocht naar het vinden van een passende en betaalbare huurwoning in Amsterdam of Amstelveen. U kunt via ons uw woning ook voor de verhuur aanbieden. Dit verdient uiteraard een veilige en betrouwbare aanpak.

Het opnemen van uw woning in ons verhuurbestand gaat als volgt. Wij maken foto’s van uw woning, wij bieden uw woning aan op onze website, wij arrangeren de bezichtigingen met geïnteresseerden, wij stellen de huurovereenkomsten op in diverse talen en wij adviseren bij het vragen van een marktconforme verhuurprijs. Regelmatig houden wij u en de huurder van uw woning op de hoogte over de gang van zaken. Wanneer u zelf op zoek bent naar een woning, dan kunt u zich bij ons inschrijven als woningzoekende.

Via telefoon en e-mail wordt u door ons regelmatig op de hoogte gehouden van geschikte en beschikbare huurwoningen in Amsterdam en Amstelveen die aan uw wensen voldoen. Zowel de verhuurders als de huurders dienen zich te houden aan de Algemene Voorwaarden die wij hanteren als vakkundig makelaar in Amsterdam en Amstelveen. Deze voorwaarden zijn in verschillende talen na te lezen op onze website.

Op het gebied van huurwoningen, expat housing en verhuur hebben wij onze cliënten diverse vormen aan te bieden. Zo beschikken wij bijvoorbeeld in Amsterdam en Amstelveen over gemeubileerde huurwoningen, gestoffeerde woningen, huurhuizen, gestoffeerde appartementen, expat woningen en nog veel meer. Bekijkt u vrijblijvend eens onze website en de foto’s van de beschikbare woonmogelijkheden.

Wij zijn een professioneel makelaarskantoor in Amsterdam en Amstelveen. Wij bieden woningen te huur aan in Amsterdam en Amstelveen voor particulieren en aan werknemers van bedrijven. Dit laatste concept heet expat woonruimte te huur. U bent bij ons aan het juiste en betrouwbare adres als u een woning wilt huren of als u uw woning wilt verhuren voor korte of voor langere perioden.

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van woonruimte door heel Nederland, maar zijn vooral actief in Amsterdam en Amstelveen. Samenwerking met ons biedt voor onze klanten diverse voordelen, zoals dat uw woning met onze hulp sneller wordt verhuurd en alle bijkomende administratieve handelingen worden door ons uitgevoerd. Tevens beschikken wij over een vakkundig woningzoekendenbestand en wij bieden u kwaliteit en betrouwbaarheid door ons professionele team. Iedere potentiële huurder wordt door ons grondig gescreend. Onze ervaring en werkwijze als makelaar in Amsterdam en Amstelveen biedt voor u een toegevoegde waarde als het gaat om een woning huren.

De vastgoedmarkt is een enorme wereld die veel diversiteit biedt. Onze kracht ligt in het houden van de focus op het contact met al onze relaties. Wij bieden om die reden dan ook een zeer hoge kwaliteit met onze persoonlijke benadering en gerichte adviezen aan alle betrokkenen. Iedereen heeft de wens om in een prettige woning te kunnen leven en in een fijne omgeving.

Al onze medewerkers beschikken over de juiste ervaring en kennis om u te helpen bij het vinden van deze passende woonruimte. De samenwerking met ons als één van de beste makelaarskantoren in Amsterdam en Amstelveen en omstreken geeft u de garantie dat u slaagt in uw zoektocht naar passende woonruimte. Bij ons is iedere klant echt koning en wij leveren standaard topkwaliteit in onze dienstverlening.

Onze werkwijze als professioneel makelaar in Amsterdam en Amstelveen en omstreken bestaat uit drie vormen. Wij zijn uw intermediair bij de huur en verhuur van huizen, wij brengen advies uit aan bedrijven bij het huren van appartementen voor expats en wij geven gericht advies en bemiddeling bij het aankopen en het verkopen van onroerend goed in het algemeen. Bekijkt u onze website voor meer informatie of vraag vandaag nog online ons informatiepakket aan.

De appartementen die wij in het centrum van Amsterdam te huur aanbieden, zijn allemaal uniek. Sowieso is het moeilijk om een leuk appartement te vinden in het centrum van Amsterdam. Vele ervan zijn uitsluitend te koop. Door onze vaste contacten met een aantal verhuurders kunnen wij u het beste aanbieden van wat er op dit moment op de markt is. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dat zult u merken als u zaken met ons doet.