Over Amstel Property Agency

Sinds 2007 is Amstel Property Agency gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woonruimte in Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Wij zijn een dynamisch professioneel makelaarskantoor bekend voor onze deskundige en persoonlijke werkwijze. We beschikken over een groot netwerk van collega makelaars, potentiële kopers en huurders. Veel van onze clientèle zijn expats in dienst bij banken en gerenommeerde bedrijven in Amsterdam en Amstelveen. We werken samen met relocation bureaus en andere kantoren die gespecialiseerd zijn in huisvesting voor expats.

Wij onderscheiden ons door onze professionele, betrokken en persoonlijke aanpak. Wij delen ons kennis op een transparante manier en zetten onze deskundigheid in om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Voor elke klant leveren wij maatwerk- geen opdracht is hetzelfde!

Met een klantgerichte aanpak doen onze makelaars net dat extra stapje om ervoor te zorgen dat onze klanten maximaal tevreden zijn over onze dienstverlening, of het gaat om het regelen van corporate housing voor expats, de verhuur of verkoop van woningen in de particuliere en commerciële sector of het verlenen van advies over woonruimte.

Wij kunnen u deskundig en zorgvuldig adviseren met betrekking tot de juridische en bouwkundige aspecten omtrent de aankoop, verkoop, verhuur of aanhuur van woonruimte.

Amstel Property Agency is ook gespecialiseerd in het beheren van onroerend goed van particulieren en professionele partijen in regio Amsterdam.

Wij werken met onafhankelijk NWWI taxateurs en wij kunnen een taxatie voor u regelen wanneer u een woning aankoopt. Indien u overweegt om uw woning te verkopen kunnen wij u een gratis waardebepalingen geven.