Uw huis of appartement verkopen via Amstel Property Agency

Onze persoonlijke aanpak

U wilt uw woning te koop zetten en u wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt door een makelaar die voor deskundigheid en kwaliteit staat. Amstel Property Agency is zich ervan bewust dat het verkopen van uw woning naast een zakelijke, ook een emotionele aangelegenheid is. Daarom staat niet alleen uw woning, maar ook u bij ons centraal. Wij zijn een makelaarskantoor gericht op een persoonlijke aanpak. We vinden frequente en heldere communicatie zeer belangrijk tijdens het verkoopproces. Tijdens een vrijblijvende kennismaking worden uw wensen en behoeften in kaart gebracht. In een eenvoudig stappenplan leggen we u graag uit hoe we uw woning optimaal in de verkoop zetten.

Amstel Property Agency kent de lokale markt goed en is op de hoogte van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische zaken. We bespreken met u welke marketing en communicatiemiddelen we kunnen inzetten voor de verkoop van uw woning.      

We zullen u regelmatig informeren omtrent de voortgang en ontwikkelingen tijdens de verkoop van uw woning. Tussentijds evalueren we met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Op deze manier kunnen we marktontwikkelingen direct naar u terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Omgeving Amsterdam, Amstelveen is bij uitstek de regio voor expats in Noord Holland. Bedrijven zoals Tata Consultancy Services, Huawei en Siemens halen veel expats naar Amsterdam en Amstelveen. Er zijn veel expats die zich in Nederland willen vestigen en daardoor op zoek zijn naar koopwoningen. Amstel Property Agency heeft ervaring in het begeleiden van expats met aankoop en verkoop. Onze makelaars zullen u graag inlichten over de beste verkoopmogelijkheden. Op basis van onze kennis van de expat markt en de koopmarkt in Nederland geven we u een eerlijk en realistisch beeld van de verwachte opbrengst van uw woning. In overleg met u wordt een marktconforme vraagprijs en de juiste verkoopstrategie met u bepaald. Uniek bij Amstel Property Agency is de combinatie van tijdelijke verhuur aan expats en het verkopen van uw woning. Hierdoor kan kostbare leegstand tot een minimum worden beperkt.

Verkoopklaar maken van uw woning

Amstel Property Agency voorziet u als verkoper van een uitgebreid advies inzake het optimaal verkoopklaar maken van uw woning. Dit advies kan betrekking hebben op de inrichting van uw woning of kleine aanpassingen zoals schilderwerk of tijdelijke meubilering maar ook op waardetoevoegende bouwkundige werkzaamheden. Een optimale presentatie van uw woning is essentieel voor een succesvolle verkoop. Dit wordt gerealiseerd met een uitgebreide en aantrekkelijke omschrijving van de woning, professionele foto’s en eventueel een video en vermelding op websites zoals Funda.nl en Jaap.nl. Ook Amstel Property Agency is actief op social media. Uw woning wordt gepromoot op onder andere Facebook en Twitter. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

Voor meer informatie over onze dienstverlening of voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak, kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.