Appartement kopen Amsterdam

De Amsterdamse woningmarkt is misschien wel de meest lastige van heel Nederland. De prijzen zijn hoog, er wordt flink onderhandeld en woningen zijn vaak binnen korte tijd verkocht. Als particulier kan het voor u onmogelijk lijken om door te breken in deze huizenmarkt wanneer u een appartement wilt kopen in Amsterdam. Daarom is het aan te raden om gebruik te maken van de ervaring en expertise van Amstel Property Agency. Wij hebben ruim 17 jaar ervaring met het kopen van appartementen in Amsterdam-centrum, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Buitenveldert en Uithoorn en kennen alle ins en outs van de lokale woningmarkt. Samen zorgen wij ervoor dat u uw droomappartement in Amsterdam vindt.

Bel +31 (0)20 5616311Koopwoning aanbod

Voordat u een appartement koopt in Amsterdam

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

In de zoektocht naar een koopappartement in Amsterdam kunt u gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk. Wij bieden een breed aanbod aan appartementen in Amsterdam, Amstelveen, Buitenveldert en Uithoorn op onze website aan, maar kunnen als aankoopmakelaar ook specifiek voor u naar uw droomappartement op zoek gaan. Samen met u stellen wij hiervoor een geschikte strategie op. Alle bezichtigingen worden dan ook door ons geregeld. Hoewel onze medewerkers specialisten zijn op het gebied van zowel de verkoop als aankoop van appartementen, zullen wij nooit zowel als verkoopmakelaar als aankoopmakelaar aantreden. Zo voorkomen wij te allen tijde belangenverstrengeling.

Aankoopproces voor een appartement in Amsterdam

Wanneer u besluit een appartement te kopen in Amsterdam, kunnen wij u adviseren in het doen van een realistisch maar competitief bod. Onze medewerkers kennen de lokale markt op hun duimpje en weten precies wat de vraagprijs is voor appartementen in de buurt, welke gemeentelijke regelingen er gelden en wat de rol van de Vereniging van Eigenaren zal zijn. Ook kunnen wij onderzoek doen naar de staat van het appartement en eventuele gebreken die effect kunnen hebben op de aankoopprijs. Zo zorgen we ervoor dat u een reëel bod doet met een hoge kans op acceptatie.

Het aankoopproces start bij ons altijd met een vrijblijvend gesprek. Hierin stellen wij vast wat uw wensen zijn, maar ook wat uw mogelijkheden zijn met het oog op uw financiële situatie. Op basis hiervan bepalen wij een geschikte aankoopstrategie. Wanneer u een bod heeft gedaan, staan onze medewerkers u te allen tijde bij tijdens de onderhandelingen. Ook bij het ondertekenen van de koopovereenkomst, het regelen van de financiering en de eigendomsoverdracht bij de notaris kijken wij mee en voorzien we u van raad en advies. Gaat u een appartement kopen in Amsterdam of omgeving? Maak dan gebruik van de expertise van Amstel Property Agency.