Appartement verhuren Amsterdam

Op zoek naar een betrouwbare makelaar om uw appartement te verhuren in Amsterdam of in de omliggende plaatsen? Zoek dan niet verder, want met de ervaring en expertise van Amstel Property Agency kunnen wij u uitstekend bijstaan. We zijn al ruim 17 jaar actief op de Amsterdamse huizenmarkt en weten precies wat daar speelt. Bovendien werken we bij Amstel Property Agency op een ‘No cure No pay’-basis, wat betekent dat u ons alleen commissie betaalt wanneer wij een huurder voor u vinden. Uw appartement verhuren in Amsterdam was nog nooit zo gemakkelijk.

Bel +31 (0)20 5616311Contactformulier

Appartement verhuren aan expats in Amsterdam-centrum

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

Uniek aan Amstel Property Agency is onze brede kennis van de expatmarkt. Dankzij de vele internationale bedrijven in en rondom Amsterdam, zijn er veel expats op zoek naar tijdelijke woonruimte in de stad en de omliggende omgeving. Wij kunnen u daarom helpen uw appartement te verhuren aan bijvoorbeeld expats in Amsterdam-centrum en Amsterdam Zuid, maar ook in Amstelveen, Hoofddorp of Uithoorn. Zowel locaties binnen de stad als iets daarbuiten zijn erg populair onder expats.

Onze medewerkers weten alles van de Amsterdamse woningmarkt en kunnen u adviseren bij het bepalen van een geschikte huurprijs. Ook kunnen zij u alles vertellen over gemeentelijke regelingen en andere wetgeving waar u rekening mee moet houden bij de verhuur van uw appartement.

Geschikte huurders voor uw appartement in Amsterdam

Wij zullen uw appartement niet alleen adverteren op onze eigen website, maar ook op websites zoals Funda.nl of Jaap.nl. Potentiële huurders die zich aanmelden worden door ons aan een uitgebreide screening onderworpen. Eventuele bezichtigingen worden door onze medewerkers georganiseerd en u hoeft hier zelf niet bij aanwezig te zijn. Het voordeel van het inzetten van ons als makelaar bij het verhuren van uw appartement is bovendien dat wij u ook tijdens de verhuurperiode alles uit handen kunnen nemen. Zo zorgen wij voor het innen van de huur en het tijdig berekenen van huurstijgingen, zijn wij het eerste aanspreekpunt voor huurders bij calamiteiten, assisteren we in het afsluiten van contracten voor nutsvoorzieningen zoals TV en internet en adviseren we over eventueel noodzakelijk woningonderhoud.

Wanneer u uw appartement verhuurt aan expats, is de verwachting vaak dat u het appartement gemeubileerd verhuurt. Ook hiermee kan Amstel Property Agency u met raad en daad bijstaan. Onze medewerkers weten namelijk precies hoe een appartement voor de verhuur correct ingericht moet worden. Samen zorgen we ervoor dat u uw appartement in Amsterdam zonder zorgen of stress kunt verhuren. Menig tevreden huisbaas én huurder gingen u al voor.