Makelaar Amsterdam en omgeving

De Amsterdamse huizenmarkt is een moeilijke markt en bovendien is deze altijd in beweging. Als makelaar in Amsterdam en omgeving weten wij bij Amstel Property Agency als geen ander hoe snel de situatie op de woningmarkt kan veranderen. Zeker voor starters kan het moeilijk zijn om een voet tussen de deur te krijgen in Amsterdam. Daarom staan wij onze klanten al ruim 17 jaar bij met de aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen en appartementen in Amsterdam en omgeving. Wij richten ons niet alleen op Amsterdam-centrum en Amsterdam Zuid, maar ook op plaatsen als Buitenveldert, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn.

Bel +31 (0)20 5616311KoopwoningenHuurwoningen

Kopen en verkopen met een makelaar in Amsterdam

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

Amstel Property Agency beschikt over een breed netwerk van makelaars in Amsterdam en nabije omgeving. Bovendien weten onze medewerkers alles wat u moet weten over het kopen en verkopen van woningen in Amsterdam. Ze zijn ervaren onderhandelaars die er altijd voor zorgen dat u een huis koopt of verkoopt voor de juiste prijs. Een discrete en persoonlijke benadering vinden wij het belangrijkst: onze medewerkers zullen daarom nooit tegelijkertijd als verkoop- en aankoopmakelaar optreden, om belangenverstrengeling te voorkomen. Op onze website vindt u het ruime aanbod aan woningen die wij als makelaar in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn aanbieden, maar wij adverteren ook op websites als Funda.nl en op sociale media.

Huren en verhuren met een makelaar in Amsterdam

Onze persoonlijke aanpak werkt ook positief in onze rol op de huurmarkt. Wij zijn trots op onze goede banden met zowel huisbazen als huurders. Als huurder meldt u zich bij ons gratis en vrijblijvend aan om toegang te krijgen tot ons portfolio aan huurwoningen. Wanneer u een huurcontract tekent voor een van de woningen op onze website, betaalt u bovendien geen extra commissie aan ons.

Huiseigenaren kunnen bij ons terecht voor assistentie met de verhuur, zowel in het vinden van huurders als tijdens de lopende huurperiode. Wij kunnen zorgen voor financieel beheer; het innen van huurgelden en het op tijd berekenen van huurstijgingen en voor technisch beheer; Amstel Property Agency is het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten en gebreken en zorgt voor de inzet van professionals bij reparatie. Ook voorzien onze medewerkers u graag van advies over de huurprijs en de inrichting van uw woning, net als over het afsluiten van contracten voor TV, internet, gas, water en elektriciteit.

Makelaar op de expatmarkt in Amsterdam en omgeving

Amsterdam is als woonplaats erg populair bij expats. Dit komt door de aanwezigheid van grote internationale bedrijven in de omgeving. Als makelaar in Amsterdam richten wij ons daarom ook specifiek op de expatmarkt. U kunt bijvoorbeeld uw woning via ons tijdelijk verhuren aan expats terwijl u zoekt naar een geschikte koper. Zo voorkomen we dat uw woning langdurig leegstaat tijdens het verkoopproces. Of u nu huurt, verhuurt, koopt of verkoopt: maak gebruik van de expertise van Amstel Property Agency, dé makelaar voor Amsterdam en omgeving.