Makelaarskantoor Amsterdam en omgeving

Al meer dan 17 jaar is Amstel Property Agency actief als betrokken makelaarskantoor voor Amsterdam en omgeving. Of u nu op zoek bent naar een makelaarskantoor in Amsterdam–centrum voor een woning in de bruisende binnenstad of juist naar een makelaarskantoor in Uithoorn voor een huis op een wat rustigere locatie, bij Amstel Property Agency bent u aan het juiste adres. Naast het (ver)kopen of (ver)huren van een woning of appartement kunt u bij ons ook terecht voor andere diensten, denk hierbij niet alleen aan taxaties en waardebepalingen maar ook aan juridisch of bouwkundig advies.

Bel +31 (0)20 5616311KoopwoningenHuurwoningen

Diensten makelaarskantoor Amsterdam

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

Amstel Property Agency heeft een breed aanbod aan diensten. Wij rekenen geen inschrijvingskosten en gaan meteen aan de slag om een uitgebreid profiel op te stellen waarmee wij uw behoeftes goed in kaart brengen. Wilt u een woning verkopen of verhuren? Ons brede netwerk omvat veel potentiële huurders en kopers, waaronder een omvangrijke groep expats. Expats zijn vaak werkzaam voor grote, Amsterdamse bedrijven en in veel gevallen op zoek naar een makelaarskantoor in Amsterdam-Zuid of omstreken die hen kan voorzien van een goed gesitueerd en gemeubileerd onderkomen tijdens hun verblijf in Nederland.

 

Droomt u zelf van een mooie koop- of huurwoning op een steenworp afstand van hartje Amsterdam zonder de drukte van het massatoerisme? En bent u op zoek naar een makelaarskantoor in Amstelveen of een makelaarskantoor in Buitenveldert die u hierbij kan helpen? Laat Amstel Property Agency u bijstaan. Als aankoopmakelaar ondersteunen wij u tijdens het gehele proces, bijvoorbeeld bij het verstrekken van informatie over de woningmarkt, het regelen van bezichtigingen of het onderhandelen over de aankooprijs of huurovereenkomst.

Klantgericht makelaarskantoor Amsterdam

Amstel Property Agency staat garant voor een klantgerichte aanpak waarbij er goed wordt geluisterd naar uw wensen om hier vervolgens naadloos op te kunnen aansluiten. De medewerkers van ons makelaarskantoor in Amsterdam en Amstelveen zijn niet alleen deskundig maar ook zeer betrokken en gericht op een optimale dienstverlening, wat betekent dat er bij alle klanten maatwerk wordt geleverd. Elk traject is immers uniek, wat overeenkomt is onze drive om u zo goed mogelijk te helpen.

Onder onze clientèle bevinden zich zowel particulieren als commerciële klanten. Beide partijen kunnen ook bij ons terecht voor het technische en administratieve beheer van verhuurd onroerend goed. Als specialist in vastgoedbeheer kunnen wij u in Amsterdam en omstreken op dit gebied zowel gedeeltelijk als volledig ontzorgen.