test

Verhuren appartement Amstelveen

Verhuur uw beschikbare woonruimte eenvoudig en snel via ons, want wij zijn een vakkundig verhuurmakelaar in de regio’s Amsterdam en Amstelveen. Wij zijn al vele jaren actief binnen de onroerend goed branche en wij richten ons op de verhuurmarkt. Ons klantenbestand bestaat uit particulieren, expats en bedrijven die tijdelijk of voor een langere periode een appartement willen huren. Doordat wij op voorhand potentiële huurders screenen, bieden wij alle partijen zekerheid.

Wij werken met een opgeleid team van verhuurspecialisten die het verhuren van uw appartement in Amstelveen snel kunnen realiseren. Uw leegstaande woonruimte zal met onze inzet snel zijn bewoond. Wanneer u de beslissing heeft genomen voor het verhuren van uw appartement in Amstelveen, dan bent u bij ons aan het juiste adres om alles in gang te zetten. Wij maken eerst een afspraak met u voordat wij het appartement in ons woningbestand opnemen.

  • Verhuren appartement Amstelveen
  • Verhuur appartement Amsterdam
  • Verhuur appartementen Amstelveen
  • Verhuur appartementen Amsterdam
  • Verhuur gemeubileerd appartement Amstelveen

Wij nemen de gegevens van uw woning op en zullen vervolgens met u samen een doelgericht promotieplan opstellen. Wij zetten verschillende marketingactiviteiten in gang welke zijn afgestemd op de wensen en behoeften. Wij promoten uw appartement voor de verhuur middels advertenties, via telefonisch contact met woningzoekenden, via online marketing en per e-mail. Middels ons zoeksysteem, gebaseerd op de woonwensen van de woningzoekenden, maken wij de koppeling naar uw te verhuren appartement in Amstelveen.

Wij beschikken over een zeer ruim bestand van woningzoekenden. Het voorstellen van beschikbare kandidaat huurders gebeurt direct, want bij ons bepaalt u natuurlijk zelf of u akkoord gaat met de voorgestelde kandidaat huurder. Vervolgens verzorgen wij alles op het gebied van de huurovereenkomst.

  • Verhuur gemeubileerd huis Amstelveen
  • Verhuur gemeubileerd huis Amsterdam
  • Verhuur gemeubileerde appartementen Amstelveen
  • Verhuur gemeubileerde appartementen Amsterdam
  • Verhuur gemeubileerde huizen Amstelveen

De huurovereenkomst bespreken wij altijd met beide partijen die, eventueel, bijzondere bepalingen in de huurovereenkomst kunnen laten verwerken indien gewenst. Onze woonvormen die te huur zijn in Amsterdam en Amstelveen zijn een bovenwoning, een 1 kamer woning, een expat appartement, diverse gemeubileerde huizen, gestoffeerde woningen, een expat huis en diverse woonruimte gestoffeerd. Wij onderscheiden ons zelf door het leveren van goede service, snelheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid.