Appartement verkopen Amsterdam

Wilt u uw appartement verkopen in Amsterdam of omgeving? Amstel Property Agency kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. We hebben ruim 17 jaar ervaring met het verkopen van woningen in Amsterdam en omgeving en maken graag gebruik van ons brede netwerk bij het verkoopproces van uw appartement. Onze medewerkers weten als geen ander wat er komt kijken bij het verkopen van een appartement in Amsterdam. Niet alleen zorgen we voor een soepel verkoopproces, ook hebben we altijd aandacht voor u, uw wensen en twijfels. Samen met Amstel Property Agency wordt een appartement verkopen in Amsterdam een zorgeloos proces.

Bel +31 (0)20 5616311Contactformulier

Laat een verkoopmakelaar uw appartement verkopen in Amsterdam-centrum

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

Waarom zou u Amstel Property Agency moeten inschakelen wanneer u een appartement wilt verkopen in Amsterdam-centrum of Amsterdam Zuid? Het antwoord is simpel; wij kennen de lokale huizenmarkt als geen ander en onze medewerkers zijn experts op het gebied van alle juridische en gemeentelijke regelingen over de verkoop van huizen. We hebben bovendien verschillende marketing- en communicatiemiddelen tot onze beschikking, waarmee we uw appartement aan kunnen bieden aan het juiste publiek. Woonruimte in Amsterdam en omgeving is erg gewild en daarom helpen wij u ook graag met het verkopen van een appartement in Buitenveldert, Amstelveen, Hoofddorp of Uithoorn.

Uniek aan Amstel Property Agency is onze ervaring in de expatverkoop en -verhuur. Door de aanwezigheid van veel internationale bedrijven in de omgeving is Amsterdam erg in trek bij expats. Terwijl wij zoeken naar een koper voor uw appartement, is het daarom mogelijk om uw woning tijdelijk te verhuren aan expats via ons netwerk. Zo voorkomen we dat uw woning onnodig leeg komt te staan tijdens het verkoopproces.

Het proces van een appartement verkopen in Amsterdam

Wanneer u uw woning wilt verkopen, wilt u er zeker van zijn dat alles op rolletjes zal lopen. Wij nemen u graag het verkooptraject van begin tot eind uit handen. Dit begint altijd met een vrijblijvende kennismaking met een van onze medewerkers. Hierin vertelt u ons meer over uw wensen en behoeften en geven wij uitleg over de woningmarkt, het verkoopproces en wat daarna volgt. Wanneer u uw appartement in Amsterdam bij ons in de verkoop doet, adviseren wij u altijd over een geschikte vraagprijs. Onze medewerkers doen hiervoor uitgebreid onderzoek en kijken onder andere naar de bouwkundige staat van het appartement, de ligging, de energiezuinigheid en de prijzen van woningen en appartementen in de nabije omgeving.

Vervolgens bepalen wij samen met u de verkoopstrategie. Deze is afhankelijk van bijvoorbeeld uw budget en het tijdsbestek waarbinnen u het appartement in Amsterdam wilt verkopen. We plaatsen uw woning op onze eigen website en kunnen zorgen voor advertenties op Funda.nl, op sociale media en in lokale dagbladen en kranten. Ook de bezichtiging door potentiële kopers kunnen wij volledig voor u verzorgen. U hoeft hier zelf niet bij aanwezig te zijn, maar wordt achteraf netjes op de hoogte gehouden door onze medewerkers. Wanneer u zelf een bod ontvangt, staan wij klaar om u te adviseren in de onderhandeling. Nadat een akkoord is bereikt, regelen wij alles van de koopovereenkomst tot de overdracht bij de notaris. Zorgeloos een appartement verkopen in Amsterdam-centrum, Amsterdam Zuid, Buitenveldert of de omgeving daaromheen? Dat doet u met Amstel Property Agency.