test

Maarten Lutherweg 52 1185 AP Amstelveen

Description

*English description can be found by scrolling down*

Mooi gelegen hoekappartement met 3 slaapkamers op de 3de verdieping met een mooie uitzicht op het westen. Het appartement ligt in een rustige buurt omgeven door openbaar groen. Op korte loopafstand vindt u de bus halte aan de Ouderkerkerlaan. In de nabije omgeving zijn onder meer de winkelstraat Van der Hooplaan, het moderne winkelcentrum Stadshart, de Internationale school en uitvalswegen als Beneluxbaan en A9 te vinden. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein rond het gebouw aanwezig.

Via de entree met meterkast en gangkast is de ruime woonkamer bereikbaar. De woonkamer biedt door het grote raam een mooi, vrij uitzicht op de Zwingliweg en het naastgelegen park. De zijkamer naast de woonkamer is geschikt als werkhoek of slaapkamer. Hiervandaan is er ook toegang tot het balkon.

Vanuit de entree en de woonkamer is de open keuken bereikbaar. De keuken is gesitueerd aan de galerijzijde en beschikt over een gaskookplaat, een magnetron, een vaatwasmachine, een afzuigkap en koelvrieskast.
Het balkon ligt op het westen en biedt uitzicht over de omgeving. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer als een slaapkamer bereikbaar.

Via een tussenhal zijn het toilet, de badkamer en beide slaapkamers te bereiken. De slaapkamer aan de balkonzijde heeft een deur naar het balkon en een grote kledingkast. De tweede slaapkamer ligt net als de badkamer en de keuken aan de galerijzijde. Deze slaapkamer beschikt over een ingebouwde kast en televisie. De ruime badkamer is ingedeeld met een toilet, een douchecabine, wasmachine een wastafel.

Verwarming: Remeha Combiketel 2013 (huur)
Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten ingang en een liftinstallatie
Er is in de onderbouw meteen links bij de ingang een berging aanwezig
Het appartement is voorzien van dubbele beglazing
Servicekosten per maand: E175,-
Bouwjaar circa 1960
Geen erfpacht

English description

Spacious corner apartment in a quiet pleasant neighborhood in an excellent location, surrounded by parks and near the International School. The bus stop at Ouderkerkerlaan is located close by as is the local shopping centre on the Van der Hooplaan and the Stadshart with a large shopping centre. Just 5 minutes distance from the A9 motorway and 10 minutes drive from the buisness district on the ZuidAs. There is ample free parking space in the area. The apartment has 3 bedrooms, of which one is currently used as a dining area and a sunny balcony facing west with a nice view over the park.

From the living room the open kitchen on the galery side is accessible. The kitchen is equipped with a fridge freezer, gas cooking plate, microwave oven, ventilation hood and a dishwasher. Through the hall from the living the room the two bedrooms and bathroom can be accessed. The bathroom is equipped with a showercabin, hand basin, toilet and washing machine. Both the livingroom and the second bedroom has access to the balcony. The smaller bedroom has a large wardobe and the master bedroom has a TV and built in storage cupboard.

Central heating: Remeha combi gas boiler 2013 (Lease)
The apartment complex has a secured entrance and a lift
There is a basement at the left of the entrance with a private storage space
The apartment has double glazing in every room
The service costs are E175 per month
Year of construction: 1960
There is no ground lease

Read the full description

Features

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
Available immediately
Type of house
Apartment, apartment building with external walkway
Type of construction
Existing property
Location
In residential area, open location, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
76 m²
Building-related outside
3 m²
External storage space
6 m²

Layout

Number of rooms
4 rooms (3 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Shower, toilet, washbasin
Number of floors
1
Services
Elevator, mechanical ventilation

Energy

Energy label
D
Isolation
Double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler
Boiler
Remeha ( gestookt combiketel uit 2013, huur)

Cadastral data

Plotname
Amstelveen M 2411
Ownership situation
Full ownership
Plot
ASV00-M-2411

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

Other media