test

Spurgeonlaan 36 Amstelveen

Sold

Description

Heerlijk ruim 3-kamer appartement met 2 (voorheen 3) slaapkamers op de 1de verdieping met een balkon wat een prachtig vrij uitzicht heeft op de groene omgeving. Het appartement is zeer centraal gelegen in een rustige buurt omgeven door openbaar groen. Ideaal voor verhuur aan expats of voor zelfbewoning. Op korte loopafstand vindt u de bushalte aan de Sportlaan en de halte van de sneltram richting Amsterdam. In de nabije omgeving zijn onder meer de winkelstraat Van der Hooplaan, winkelcentrum Groenhof, het moderne winkelcentrum Stadshart, de Internationale school en uitvalswegen als de Beneluxbaan en de A9 te vinden. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid op openbaar terrein rond het appartementencomplex aanwezig.

Indeling appartement
Via de entree met meterkast is de ruime woonkamer (17m2) bereikbaar. De woonkamer biedt door twee grote ramen een mooi, vrij uitzicht op een groenstrook. Hiervandaan is er ook toegang tot het balkon. Het balkon ligt op het oosten en biedt uitzicht over de omgeving.

Vanuit de entree is tevens de recent gemoderniseerde keuken bereikbaar. De keuken is gesitueerd aan de galerijzijde en beschikt over een gaskookplaat, een magnetron, een vaatwasmachine, een nieuwe wasmachine, een afzuigkap en een inbouw koelvrieskast.

Via een tussenhal zijn het toilet, de badkamer en beide slaapkamers te bereiken. De slaapkamer aan de achterzijde is groot. Voorheen waren dit 2 slaapkamers. De slaapkamer is middels het plaatsen van een muur makkelijk weer in 2 slaapkamers te verdelen. De tweede ( kleinere) slaapkamer ligt net als de badkamer en de keuken aan de galerijzijde. De moderne badkamer is voorzien van een grote inloopdouche met glazen schuifdeur alsmede een wastafel.
Het appartement is voorzien van centrale verwarming.

Aanvullende informatie:
Actieve Vereniging van Eigenaren met professioneel bestuur
De VVE Servicekosten bedragen €137,63 per maand
Het centrum van Amsterdam is op 30 minuten fietsafstand.
Oplevering kan spoedig.
Appartement wordt kaal en schoon opgeleverd.
Het appartementencomplex beschikt over een afgesloten ingang (bewoner geeft middels een intercom toegang tot het complex) en een liftinstallatie.
Er is in de onderbouw een ingang naar de berging aanwezig. Ook is er aan de zijkant een ingang naar de bergingsgang aanwezig.

Read the full description

Features

Listed since
6+ maanden
Status
Sold
Acceptance
Available immediately
Type of house
Apartment, apartment building with external walkway
Type of construction
Existing property
Location
In residential area, open location, unobstructed view

Surfaces and volume

Living
70 m²
Building-related outside
4 m²
External storage space
7 m²
Capacity
224 m³

Layout

Number of rooms
3 rooms (2 bedrooms)
Number of bathrooms
1 bathroom
Bathroom amenities
Walk-in shower, washbasin, washbasin furniture
Number of floors
1
Services
Elevator

Energy

Energy label
D
Isolation
Double glass
Heating
Boiler
Hot water
Boiler

Cadastral data

Plotname
Amstelveen M 3432
Ownership situation
Volle eigendom
Plot
ASV00-M-3432

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

Map

Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand
View map
Spurgeonlaan 36
Amstelveen