Verkoopmakelaar Amsterdam

Op zoek naar professionele assistentie bij woningverkoop in Amsterdam en omgeving? Maak gebruik van de ruim 17 jaar aan ervaring van Amstel Property Agency, dé verkoopmakelaar in Amsterdam. Onze medewerkers weten als geen ander wat er speelt op de Amsterdamse woningmarkt en waren al nauw betrokken bij woningverkoop in Amsterdam-centrum, Amsterdam Zuid, Amstelveen, Hoofddorp, Uithoorn en Buitenveldert. Profiteer van ons uitgebreide netwerk om uw woning te verkopen voor de beste prijs. Wij nemen u met plezier alle zorgen uit handen.

Bel +31 (0)20 5616311Contactformulier

Woningverkoop in Amsterdam en omgeving

Jong koppel na aankoop nieuwe woning in Amsterdam

Bij Amstel Property Agency kunt u niet alleen uitgaan van betrouwbaarheid, expertise en kwaliteit, maar ook van een persoonlijke aanpak. We begrijpen als geen ander dat er bij een woningverkoop niet alleen een financiële, maar ook een emotionele kant komt kijken. Samen met u zorgen we er als verkoopmakelaar in Amsterdam en omgeving voor dat alles goed geregeld wordt. De aanzet hiertoe is altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens maken we een op maat gemaakt verkoopplan voor uw woning.

Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de lokale verkoopmarkt en alle wetten en regelingen die hier gelden. Wij richten ons als verkoopmakelaar niet alleen op buurten zoals Amsterdam-centrum en Amsterdam Zuid, maar ook op Buitenveldert, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn. Voor het verkopen van uw woning stellen we een geschikte communicatiestrategie samen. Uw woning wordt aangeboden op onze website en op sites als Funda.nl en Jaap.nl, maar ook onder ons brede netwerk op sociale media en in lokale dagbladen. Onze medewerkers adviseren u over een realistische, marktconforme vraagprijs en regelen bezichtigingen van potentiële kopers voor u. Hierbij hoeft u zelf niet aanwezig te zijn wat weer een zorg minder is tijdens het verkoopproces.

Verkoopmakelaar met ervaring op de expatmarkt

Uniek aan Amstel Property Agency als verkoopmakelaar in Amsterdam en omgeving, is onze ruime kennis van de expatmarkt. Dankzij de vele internationale bedrijven in en rondom Amsterdam, zoals bijvoorbeeld Tata Consultancy Services en Huawei, kent Amsterdam een grote expatmarkt. Wij raden daarom aan om tijdens de woningverkoop uw woning in Amsterdam tijdelijk te verhuren aan expats. Zo voorkomt u langdurige leegstand en zorgt u ervoor dat u geen onnodige kosten zult maken wanneer de verkoop van uw woning onverhoopt langer duurt dan gepland.

Wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen en voortgang van uw woningverkoop in Amsterdam. Na elke bezichtiging vindt er een terugkoppeling plaats door een van onze medewerkers. Wanneer er een bod wordt gedaan, staan onze medewerkers bovendien als ervaren onderhandelaars klaar om u te adviseren. Zo zorgen wij er als verkoopmakelaar in Amsterdam en omgeving voor dat u uw woning met succes en naar alle tevredenheid kunt verkopen.