Woning aankoop Amsterdam

Het bruisende Amsterdam is een plek waar velen willen wonen. Het aankopen van een woning in de hoofdstad en omgeving is echter steeds lastiger geworden. Niet alleen een woning kopen in Amsterdam Zuid is moeilijk, ondertussen zijn er ook al veel gegadigden voor een woning aankoop in Amstelveel of zelfs in Hoofddorp. Het is daarom aan te raden om voor een woning aankoop in Amsterdam en omstreken een professioneel makelaarskantoor in de arm te nemen. Bij Amstel Property Agency hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring als vastgoedspecialist. Al onze medewerkers hebben veel kennis over de lokale markt en de prijzen die er op dit moment gelden.

Bel +31 (0)20 5616311Koopwoning aanbod

Woning kopen in Amsterdam

Wilt u een woning kopen in Amsterdam – centrum of gaat u voor een woning aankoop in Amsterdam Zuid? Dan krijgt u te maken met een zeer concurrerende markt. Denk bij een woning aankoop in Amsterdam centrum of Zuid aan het grote aantal expats werkzaam bij Amsterdamse bedrijven en banken dat hier huisvesting zoekt. Wilt u een woning kopen in Buitenveldert, krijgt u te maken met alle professionals met jonge kinderen die meer ruimte en rust zoeken.

Onze deskundige medewerkers kunnen stap voor stap begeleiden tijdens het hele proces. Wij plannen een gesprek met uw hypotheekadviseur of bank om uw financiële mogelijkheden in kaart te brengen. Op deze manier kunnen wij de juiste selectie voor u maken en de bezichtigingen gaan plannen. Heeft u eenmaal een woning op het oog, kunnen wij u helpen bij het uitbrengen van een scherp maar nog steeds realistisch openingsbod en de onderhandelingen voeren. Ook het afronden van het hele aankoopproces kunnen wij voor onze rekening nemen en u op deze manier volledig ontzorgen.

Jong koppel bij nieuwe huis

Juridisch en bouwkundig advies woning aankoop Amsterdam

Of u nou een oudere woning wilt kopen in Uithoorn of besluit tot een woning aankoop in Buitenveldert in een nieuwbouwwijk, het is altijd noodzakelijk om goed op de hoogte te zijn van juridische aspecten zoals ontbindende voorwaarden of gemeentelijke bepalingen en eventuele gebreken die bij de bezichtiging opgemerkt kunnen worden. Als aankoopmakelaar kunt u ons onderzoek laten doen naar een aantal aspecten zoals de aanwezigheid van een energielabel, bepalingen van de provincie en gemeente of bestemmingsplannen.

Wilt u een woning kopen in Amstelveen of juist in Hoofddorp? Staat een woning aankoop in Buitenveldert al jaren op uw verlanglijstje? Of overweegt u al een tijdje om de stap te nemen en te gaan voor een woning in Uithoorn? Onze expertise reikt verder dan Amsterdam zelf, ook in de gemeentes in de directe omgeving staan wij tot uw dienst. Onze betrokkenheid en klantgerichte aanpak zorgen ervoor dat wij precies kunnen aansluiten op uw behoeftes en wensen. Kortom, als u op zoek bent naar maatwerk, zijn wij uw ideale partner bij het kopen van een nieuwe woning.